Maak gratis kennis met SpeedTheorie!

Speedtheorie is de meest efficiënte Internetopleiding van Nederland, die je in slechts enkele uren alle verplichte onderwerpen van het CBR theorie-examen leert.

Auto theorie oefenen?

Voor het bestuderen van de theorie vind je in onze webwinkel verschillende theorieproducten zoals theorieboeken en online programma’s. Maar je vindt hier ook oefen theorie-examens om je theorie te oefenen. Zo kan je bijvoorbeeld je auto theorie oefenen. Hoe meer je oefent, des te groter wordt je slagingskans. Met de oefenexamens kun je niet alleen makkelijk checken hoe je scoort, maar ontdek je ook welke onderwerpen je nog niet helemaal beheerst. Als je het gevoel hebt dat je de stof goed te pakken hebt, zul je zien dat je een stuk minder gespannen bent als je voor het officiële theorie-examen opgaat. Logisch ook, dankzij theorie-examen oefeningen ben je vertrouwd met het systeem. Het zal je niet verbazen dat de meeste geslaagde kandidaten het zo goed gedaan hebben omdat ze veel tijd hebben besteed aan het theorie-examen oefenen! Wil je direct aan de slag? Ga dan eens het theorie-examen oefenen!

Theorie oefenen: ook voor scooter en motor

Niet alleen een auto biedt je veel vrijheid. Ook met een scooter of motor ben je vrij om te gaan en staan waar je maar wilt. Je hoeft er niet voor in de pedalen en beweegt je stukken sneller door weer en wind. Bij verkeersdrukte en stoplichten kun je bijna altijd anderen passeren. Zo ben je in de bebouwde kom vaak sneller dan automobilisten. Voor jouw bromfietsrijbewijs dien je natuurlijk ook een theorie-examen te doen. Dit examen is speciaal aangepast aan verkeerssituaties die je op je gemotoriseerde tweewieler tegen kunt komen. Net als voor wie autorijlessen neemt, biedt theorie-leren.nl toekomstige scooterrijders en motorrijders de mogelijkheid om hun theorie-examen te oefenen: scooter theorie, motor theorie.

Meld je nu aan op de BLAD theorie-oefen-examens!

Het oefenen van theorie-examens biedt alleen maar voordelen. Begin nu meteen met gratis auto theorie oefenen om te zien waar jij nu staat. Zie je dat je nog niet klaar bent voor het examen of wil je voor de zekerheid nog even verder oefenen, dan koop je hier eenvoudig toegang tot 5, 10 of 20 extra theorie-examens.
Je vindt hier trouwens niet alleen proefexamens. In onze webwinkel bestel je ook theorie boeken die de theorie zo goed mogelijk uitleggen. Of je nu voor een gratis theorie-examen of een betaalde versie kiest, wij wensen je alvast een succesvol examen toe en – iets verder in de toekomst – dat felbegeerde roze pasje.

PROBEER NU

klantenvertellen

489 beoordelingen en 96% beveelt ons aan

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van onze acties, kortingen en leuke nieuwtjes!

Bel mij terug!

Vul onderstaande gegevens in en wij bellen je zo snel mogelijk terug!

BLAD Rijopleidingen

Bree 45-47, 3074 BC Rotterdam
Telefoon 010 419 41 66
E info@rijschoolblad.nl 

Dordrecht
Telefoon 010 419 41 66
Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoon 010 419 41 66

IBAN: NL56 INGB 0007 1116 34
KvK: 647 07 164
BTW: NL8557.91.093.B.01
Rijschoolnummer BLAD: 6273U0

Copyright © 2023 Blad Rijopleidingen - Privacyverklaring